Barbershop

Barbershop Difretti's


Wat is een Barbershop?

Barbershop, is volgens Wikipedia, een over het algemeen, makkelijk in het gehoor liggende manier van close harmony singing. Waar je close harmony zou kunnen beschouwen als klassieke muziek, gemaakt met alleen de stem, a capella, dus zonder instrumentale begeleiding; is barbershop daar het populaire zusje van.

In Nederland zijn er 1770 (van wie 1200 vrouwen) beoefenaars. Van huiskamer tot concertzaal, barbershop is overal te horen, in verschillende formaties van òf mannen òf vrouwen maar altijd vierstemmig, bestaande uit tenor, lead, bariton en bas.

 

Een barbershop is om je haar te laten knippen; zo is het!

huh?

Barbershop Difretti’s!

Wij Weten wel beter. En de duizenden klanten ook. Oke, er wordt wel eens (mee)gezongen in onze barbershop (meestal door klanten), maar knippen is toch echt de hoofdactiviteit! En dat al sinds 1995. De Barbershop van Di fretti’s is een moderne kapperszaak voor heren met een vintage knipoog.

trimmen baard

 

Wij knippen heren en mannen naar ieder gewenst model en dat zonder afspraak. Je komt gewoon langs wanneer het jou uitkomt. De barbershop is een sfeervolle gezellige mannenruimte waar ambacht, verleden, vakmanschap en zorgzaamheid samenkomen.

Lees ook meer over onze geschiedenis, knip tarieven, scheertips, producten, de kappersblog en nog veel meer…