Scheertips

Scheertips

SHAVE American Crew Step by Step (stap voor stap)!

1 om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk om de baard voor te bereiden op het scheren. Scheer je bij voorkeur na een warme douche, indien dat mogelijk is, maak de baard dan nat met warm water en geef de baard + 1 minuut de tijd om zacht te worden alvorens met het scheren te beginnen.

scheertips

2 Wanneer je een superglad scheerresultaat wilt of een baard, ringbaard of bakkebaarden hebt, gebruik dan de SHAVE OIL, dan blijf je namelijk de haarlijn zien. Gebruik de olie ook als je baard in diverse richtingen groeit en je een gevoelige huid hebt. Gezicht nat maken met warm water, neem 3 à 4 druppels SHAVE OIL en masseer deze met draaiende bewegingen in het gezicht. Hierna weer nat maken even laten intrekken.

Gebruik voor alle andere baard en huidtypes AMERICAN CREW SHAVE CREAM.

Breng de SHAVE CREAM in draaiende bewegingen aan in het gezicht zodat de baardstoppels rechtop gaan staan voor het beste resultaat. De SHAVE CREAM kan ook prima met de kwast opgebracht worden, doe een kleine hoeveelheid in een bakje of in de palm van je hand, kwast nat maken, de SHAVE CREAM opschuimen en daarna met de kwast opbrengen.

scheertips_1

3 Zorg voor een scherp mes en scheer altijd in de groeirichting van de baardharen. Dit geldt zeker voor een gevoelige huid! De ’weldadige formulering’ Van AMERICAN CREW SHAVE CREAM en SHAVE OIL minimaliseert de weerstand van de haren zodat je met minder kracht hoeft te scheren en zo de kans op huidirritaties vermindert. Spoel het mesje regelmatig met heet water. Bij het gebruik van SHAVE OIL moet het mesje regelmatiger dan normaal worden gespoeld omdat anders teveel haar aan het mes blijft plakken.

scheertips_3

4 Spoel het gezicht en nek na het scheren af en gebruik als laatste koud water om de huid te verfrissen en de openstaande poriën te laten sluiten. Bij de SHAVE OIL kan je de huid ook met een vochtige handdoek afdrogen.

scheertips_2

5 Nadat het gezicht droog gemaakt is, een kleine hoeveelheid AMERICAN CREW AFTER SHAVE MOISTURIZER aanbrengen. De combinatie van Aloë Vera, Balm Mint en Rozemarijn zorgt voor een kalmerende werking, terwijl de vochtbalans wordt hersteld. Dit alles leidt er toe dat de huid zacht aanvoelt en er gezond uitziet. De balsem trekt snel in de huid zonder dat deze ‘vet’ wordt en geeft een fris en verzorgd gevoel.

scheertips_4