Over Difretti’s, herenkapper in Leiden

Barbershop Difretti's

De herenkapper in Leiden

Manfred Brandhorst = Difretti’s Barbershop.

“Di Fretti”, was hoe ik mezelf voorstelde op een Italiaanse heuvel

Sindsdien wilde ik die naam misschien voor zakelijke doeleinden gebruiken. Vanaf april 1995 ben ik begonnen als herenkapper op het Noordeinde 31 in Leiden. Ja dames, we knippen alleen heren, sorry.

Di Fretti’s Barbershop is een aangename en gezellige Leidse Barbier geworden. En zeer centraal gelegen in het centrum van leiden. De herenkapper van Leiden knipt jou en vele andere klanten met verschillende nationaliteiten van ver en dichtbij. Alvast wat sfeer proeven? Bekijk de virtuele rondleiding!

Reacties en reviews van tevreden klanten:

Reinier de Haan: "Prima vakman en goede sfeer in de zaak"
R. Stol: Top kapper en heerlijke koffie *****
reviews
Eelco Tromp: Een fijne barbershop met ervaring en geknipt wordt met gevoel, waardoor je als klant geraakt wordt en altijd terug komt! *****
Diego Romero: Geweldig. Voel me als een nieuwe man! Aardig en goed ervaren barbers! *****
B N: Al jaren vaste klant bij Difretti. Goede service en met een lach!! *****

De beste herenkapper van Leiden

Met de slogan, “The Best Haircut in town” staan we voor een goede mix van kwaliteit, gezelligheid en toegankelijkheid. Een hoge standaard en een vriendelijke sfeer. Lees bijvoorbeeld de reacties van de klanten. Bijna 200 positieve reviews met een gemiddelde van 4,8 sterren!

Neem plaats in de Barbershop, onder het genot van een lekker vers kopje koffie, what else? Aarzel niet en loop gerust eens binnen. .

Met merken als Dapper Dan, Proraso en verschillende merken voor baard olieën, zoals Suavecito, Damn Good Soap, Prospect Trevor Sorbie “Male grooming” en Proraso Italië “ best grooming” ben je bij DiFretti’s Barbershop aan het juiste adres. We mogen je graag eens verwelkomen!

DiFretti’s Barbershop: is jouw herenkapsalon in het centrum van Leiden en knippen doen we zonder afspraak.