Over Difretti’s, herenkapper in Leiden

De herenkapper in Leiden

Manfred Brandhorst = Difretti’s Barbershop.

manfred-difretti“Di Fretti”, was hoe ik mezelf voorstelde op een Italiaanse heuvel

S indsdien wilde ik die naam misschien voor zakelijke doeleinden gebruiken. Vanaf april 1995 ben ik begonnen als herenkapper op het Noordeinde 31 in Leiden.

I nmiddels is DiFretti’s Barbershop een aangename en gezellige Barbier geworden. Centraal gelegen in het centrum van leiden. De herenkapper van Leiden knipt jou en vele andere klanten met verschillende nationaliteiten van ver en dichtbij. Alvast wat sfeer proeven? Bekijk onze virtuele rondleiding!

De beste herenkapper van Leiden

M et de slogan, “The Best Haircut in town” sta ik voor een goede mix van kwaliteit, gezelligheid en toegankelijkheid. Hoge waarden en een vriendelijke sfeer. Onder het genot van een lekker vers kopje koffie, what else? Aarzel niet en loop gerust eens binnen.

M et merken als American Crew ”grooming for men”, Trevor Sorbie “Male grooming” en Proraso Italië “ best grooming” bent u bij DiFretti’s Barbershop aan het juiste adres. Ik mag u graag eens verwelkomen!

DiFretti’s Barbershop: uw herenkapsalon in het centrum van Leiden en knippen zonder afspraak!kapperszaak-Difretti-Leiden-binnenkant