Welkom bij de Leidse herenkapper!

Welkom bij de Leidse herenkapper!

Met de opening van mijn blog wil ik eerst een bedankje zeggen voor diegene die de moeite heeft genomen om dit te lezen. Het is de bedoeling dat ik met regelmaat wat te melden zal hebben op deze kappersblog. Wetenswaardigheidjes, waar houdt DiFretti ’s zich mee bezig en wát houdt hem bezig ! Even bijkletsen dus!

 
De nieuwe website staat nu live en is bijna gereed. We werken nog aan wat dingetjes. Je mag uiteraard je mening achterlaten om suggesties e.d. te geven!
De service berichten (vakanties en dergelijke) zijn nu onderdeel van de openingstijden. Nu zie je 1 1 oogopslag alle relevante info!

De Barbershop van Di Fretti’s bestaat onderhand alweer 18 jaar sinds April 1995. En het is er nog steeds gezellig druk en vaak met een internationaal tintje.
Over de jaren heen zijn er vanuit de hele wereld mensen geweest die Di Fretti’s Barbershop konden vinden en waarderen. Soms eenmalig maar vaker ook voor een aantal jaar tot ze weer vertrokken na gedane arbeidszaken of studies.

 

Het is altijd leuk om te weten wat ze in die tijd van Nederland vonden en van Europa in het algemeen en welke stad ze dan het meest was bij gebleven. En wat altijd opviel en valt, dat zij bijna allemaal vertellen hoe mooi ze Praag dan hebben gevonden. Leiden is geen Praag en Praag geen Leiden, maar volgens mij is dit ook een prima (oude) stad om in te wonen en om in geknipt te worden.

5 Comments

 1. Hi Manfred,

  Prima site. Modern en easy to handle vanaf mn Iphone hetgeen ik nu doe.

  Ik zoek me suf naar je vakantie update.
  Zie nu staat vermeldt bij tarieven.
  Geen logische plaats? Beter bij openingstijden of nog beter apart in de dropdown.

  Ik zie je atraks.
  Grt,
  Ronald

 2. Ola Fretski,

  De site ziet er goed uit amigo! 🙂

  Kom maar op met de blog verhalen > ik lees wel!

  Latersssss,
  Tedski

  1. Hé Tedski! Di Fretti’s wordt steeds interactiver! ;-D

 3. Fretti,
  Leuk, nieuwe frisse website en een lekkere blog erbij. Ik ga dagelijks even je belevenissen checken! 🙂 Ciaoooo!

  1. Manfred

   Bedankt Jos!ik moet nog even de “hang of it” krijgen, maar dan gaan we los!

Comments are closed.